Gemeente Den Haag

50-plus talenten gezocht

Gepubliceerd: 18 maart 2011 Laatste wijziging: 18 maart 2011

Na het succes van de Gouden Jaren Talentenbeurs in Scheveningen en Segbroek komt er op 7 april ook een Gouden Jaren Talentenbeurs in het stadsdeel Haagse Hout.

Tijdens de Gouden Jaren Talentenbeurs leren vrijwilligersorganisaties de talenten van 50-plussers kennen. Iedereen heeft kwaliteiten en talenten, in het bijzonder 50-plussers. Zij zijn namelijk extra verrijkt door een grote levenservaring en levenskunst.

De Gouden Jaren Talentenbeurs in Haagse Hout wordt georganiseerd door HOF in samenwerking met de gemeente Den Haag, CIPO, Resto van Harte en het Diamanttheater.

Voor organisaties

Wilt u als organisatie de talenten van 50-plussers leren kenen en samen bekijken wat de mogelijkheden voor uw organisaties zijn? Meld u dan aan via bureau@hofnet.nl of 070 - 302 44 44. Meer informatie vindt u ook op www.hofnet.nl/goudenjaren.
Deelnemers aan de talentenbeurs

Vrijwilligerswerk

Coach, maatje of mentor, politievrijwilliger, redacteur of rondleider in een museum. Vrijwilligerswerk is heel breed en er is voor elk wat wils. U kunt er nieuwe talenten mee opdoen en bestaande mee ontwikkelen. Vrijwilligerswerk kunt u ook in inzetten om uw loopbaan te ontwikkelen, uw kansen op betaald werken te vergroten of in contacten te komen met anderen. Lever uw bijdrage aan de samenleving en help mee om maatschappelijke vraagstukken aan te pakken. Het biedt u kansen om actief en nuttig te blijven en om de kennis en ervaring die u heeft opgedaan in te zetten voor anderen.

Laat u inspireren

Woont u in Haagse Hout en bent u 50 jaar of ouder? Laat u dan inspireren door de organisaties op de Gouden Jaren Talentenbeurs en ontdek de kansen en mogelijkheden voor u. Ontmoet stadsdeelgenoten en laat u uitnodigen voor een kennismakingsbezoek en kijk vervolgens samen hoe u uw talenten kunt inzetten. Ook kunt uw talenten (her)ontdekken door het uitvoeren van een talentenscan en u laten inspireren door een korte film over vrijwilligerswerk. Belangenorganisatie voor senioren, ANBO, zal aanwezig zijn met een vraagbaak waar u terecht kunt met uw vragen over pensioenen, belastingen, de WMO en de zorg. Graag vooraf aanmelden via bureau@hofnet.nl of 070 - 302 44 44.

Tijd en locatie

Tijd: 7 april, 16.45 uur tot 19.30 uur. Om 17.00 uur wordt de Gouden Jaren Talentenbeurs geopend door Karsten Klein, Wethouder Jeugd, Welzijn & Sport.

Locatie: Diamanttheater, Diamanthorst 183, Den Haag.