Gemeente Den Haag

18 en 19 maart: NL DOET 2011

Gepubliceerd: 07 maart 2011 Laatste wijziging: 07 maart 2011

Ook dit jaar organiseert het Oranje Fonds NL DOET; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. U doet toch ook mee?

HOF, Promotie Haags Vrijwilligerswerk is de intermediair in Den Haag en ondersteunt bij het bedenken van klussen en het onder de aandacht brengen van NL DOET door onder andere deelname van bekende Hagenaars.

Vorig jaar waren er landelijk 150.000 Nederlanders actief, een recordaantal! Ook in Den Haag was NL DOET vorig jaar groter dan ooit. 175 klussen zijn uitgevoerd door zo'n 1.500 vrijwilligers. En dit jaar willen we nog veel meer mensen op de been krijgen.

Op dit moment staan er al 180 Haagse klussen op www.nldoet.nl. Op deze site kunt u zich aanmelden voor een klus, alleen of met een groep. Denk eens aan collega's, vrienden, clubgenoten of buren. NL DOET, het betere dagje uit

Het NL DOET Centrum

Op vrijdag 18 maart plaatst HOF, in het kader van NL DOET en het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk 2011, een NL DOET Centrum op het Plein in Den Haag. In deze tent van zo'n 300 m2 valt van alles te beleven rondom vrijwilligerswerk. Er vinden veel klussen plaats in en rond de tent, alle deelnemende vrijwilligers kunnen hier na hun klus gehuldigd worden, er is muziek en er zijn optredens. U bent van harte welkom!

Meer informatie over NL DOET en het NL DOET Centrum vindt u op www.hofnet.nl/nldoet.