Ingezonden persbericht



---



Unamic/HCN scoort bovenaan in benchmarkonderzoek!
Almere, 18 maart 2011

Tijdens het Performance Interactions Event 2011 is de uitslag van het jaarlijkse benchmarkonderzoek onder service providers gepresenteerd. Dit onderzoek is voor de derde keer op rij door Tote-M uitgevoerd onder klanten van facilitaire bedrijven. Tote-M is een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van customer management

Unamic/HCN is als beste uit dit onderzoek naar voren gekomen; een overall score van 7,8 en als enige in de branche heeft Unamic/HCN van haar klanten een positieve NPS score gekregen van 20%. De NPS score beantwoordt de vraag of klanten bereid zijn hun leverancier aan te bevelen aan anderen.

Simon Verzijl, Algemeen Directeur Unamic/HCN: "Het winnen van prijzen is natuurlijk altijd leuk, maar het winnen van een prijs die je krijgt van je klanten is wel heel bijzonder en een groot compliment voor al onze medewerkers". Op de vraag of Unamic/HCN in staat is om deze eerste plaats in de toekomst vast te houden, is Verzijl heel duidelijk: "Nu Unamic/HCN deel uit gaat maken van ACS, a Xerox Company, zullen we in staat zijn om ons innovatief vermogen te vergroten en kunnen we de klantervaringen van ACS delen met de klanten van Unamic/HCN".

Over Unamic/HCN Unamic/HCN is in de Benelux één van de grootste spelers op het gebied van outsourcing van klantprocessen. De organisatie beschikt niet alleen over eigen contactcenters in Nederland, België, Turkije en Suriname, maar voert ook bij opdrachtgevers inhouse contactcenteroperaties uit middels co-sourcing constructies. Naast klantprocessen gericht op inbound diensten zoals klantenservice, aftersales en technische helpdesk worden outbound activiteiten uitgevoerd die zich richten op retentie, up-selling en cross-selling. Op 21 februari jongstleden is aangekondigd dat Affiliated Computer Services (ACS), A Xerox Company een definitieve overeenkomst heeft getekend om Unamic/HCN, de grootste onafhankelijke dienstverlener op het gebied van customer care activiteiten in de Benelux, over te nemen. Kijk voor meer informatie op http://www.unamic.com.

Contactpersoon pers: Unamic/HCN Hans Reuver Tel: 088-5459799 Email: hreuver@unamic.com






---- --