Algemene omroepvereniging AVRO

PERSBERICHT

Hilversum, 17-03-2011

EIMERT VAN MIDDELKOOP OVER DE MISSIE NAAR KUNDUZ IN AVRO VRIJDAGMIDDAG LIVE

Oud-minister van Defensie Eimert van Middelkoop vertelt over de mislukte helikoptermissie, de ontwikkelingen op het ministerie van defensie en natuurlijk de missie naar Kunduz. Is deze missie onbegonnen werk?

Daarnaast vertelt acteur en regisseur Porgy Franssen over zijn bezoek aan de voorstelling In de schaduw van Brel en over het muziektheater van Het Monica da Silva Trio. Er is live muziek van The Souldiers en een debat over de vraag of stadhuismedewerkers hoofddoekjes of andere religieuze symbolen mogen dragen. Lex van Drooge (raadslid van de CDA-fractie in Amsterdam) en Frank van Dalen (raadslid VVD-fractie in Amsterdam) kruisen de degens.

Maar natuurlijk zijn ook de vaste gasten weer aanwezig: Sanne Wallis de Vries en co nemen de actualiteit op de hak, Justus van Oel geeft in zijn column een vlijmscherpe analyse van het nieuws en Frits Barend praat de luisteraar bij over de hoogte- en dieptepunten van de afgelopen sportweek.

Publiek is van harte welkom in café de Kroon, Rembrandtplein 11-13-15-17 te Amsterdam, om het programma live bij te wonen.

Voor meer informatie: vrijdagmiddaglive.avro.nl.

AVRO Vrijdagmiddag Live, iedere vrijdag van 14:00 uur tot 16:30 uur op Radio 1.