Partij van de Arbeid

Partij van de Arbeid

Den Haag, 17 maart 2011

De PvdA doet vrijwilligerswerk tijdens NL Doet

De PvdA doet op 18 en 19 maart met vier Tweede Kamerleden mee aan NL Doet. Dit evenement staat volledig in het teken van het vrijwilligerswerk. De PvdA draagt vrijwilligers een warm hart toe en daarom zullen Job Cohen, Gerdi Verbeet, Jetta Klijnsma en Pierre Heijnen op vrijdag en zaterdag hun steentje bijdragen.

Fractievoorzitter Job Cohen en Gerdi Verbeet doen op zaterdag mee aan een activiteitenmiddag voor kinderen met het syndroom van Down, waaraan ook broertjes, zusjes en kinderen uit de buurt mogen deelnemen. Zij doen dit van 12.30 tot 14.00 in buurtcentrum de Havelaar in Amsterdam aan de Douwes Dekkerstraat 2.

De vrijdag ervoor is Tweede Kamerlid Pierre Heijnen actief op het Plein in Den Haag met NL Doet Centrum. Hier zal hij met anderen de vrijwilligers in het zonnetje zetten die eerder die dag mee hebben gewerkt aan de vele activiteiten van NL DOET. Ook moet het Tweede Kamerlid het vrijwilligerswerk onder de aandacht brengen bij de Haagse burger.

Jetta Klijnsma bezoekt op vrijdag 18 maart vanaf 12.30 demente ouderen in Wooncentrum Hoge Veld. Het wooncentrum bevindt zich aan de Laan van Wateringseveld 222 in Den Haag.




Partij van de Arbeid