Ingezonden persbericht


http://www.politielimburgnoord.nl/viewMessage.php?id=18199

Politie zoekt ouders van kind in Venray

Datum:18-03-2011

Tijd bericht:14:14
Plaats:Venray

Tekst:Vrijdagmorgen heeft het Openbaar Ministerie onderstaand persbericht gepubliceerd. Het onderzoeksteam van de politie is nog op zoek naar de ouders van het kind dat in onderstaand bericht wordt genoemd. Een voetganger zag kans om het kind voor de auto van de verdachte weg te trekken. Het kind is vervolgens overgedragen aan de ouders maar deze hebben zich nog niet gemeld bij de politie. Het zou gaan om een stel in de leeftijd van 35 - 40 jaar, de vader had kort, blond haar en de moeder krullend, blond haar. Daarnaast is de politie nog steeds op zoek naar getuigen van de achtervolging in Venray, en dan met name naar getuigen van het voorval met het kind op de Grotestraat. Getuigen worden verzocht zich te melden via 0900-8844.

Persbericht Openbaar Ministerie

Voorlopige hechtenis verdachte-inrijden op agenten met 90 dagen verlengd

De voorlopige hechtenis van een 37-jarige man uit Venray is donderdag 17 maart door de raadkamer van de rechtbank in Roermond met 90 dagen verlengd.

Het Openbaar Ministerie (OM) verdenkt de man ervan dat hij op 2 maart 2011 in Venray met zijn auto inreed op drie politie-surveillanten die bezig waren met een controle. Daarnaast verdenkt het OM de man ervan een fietsster aangereden te hebben, ingereden te hebben op een wandelaar en op een andere voetganger die nog juist een kind voor de auto van verdachte kon wegtrekken.