Ingezonden persbericht


ING lanceert Jonge Leeuwen jeugdvoetbalplatform

Vandaag lanceert ING Jonge Leeuwen, een online Jeugdvoetbalplatform voor jonge voetballers en fans. Jeugdvoetballers vinden hier onder meer voetbaltips en -trucs, voetbalfilmpjes, de stand in hun eigen competitie en hun voetbalprogramma voor het weekend. Het Jonge Leeuwen platform is een van de sponsoractiviteiten die ING i.s.m. de KNVB heeft opgezet onder het nieuwe thema 'Nederland Voetballand aangemoedigd door ING'.

Het Jonge Leeuwen platform is volledig geïntegreerd in Hyves en maakt gebruik van bestaande en veel gebruikte functionaliteiten. Vanaf 20 maart zendt tv-zender Disney XD het wekelijks Jonge Leeuwen TV-programma uit. Jonge Leeuwen op TV-zender Disney XD heeft interviews met voetballers, een blik achter de schermen en tips nog beter te kunnen voetballen.

Aanvullende informatie is met betrekking tot het Jonge Leeuwen platform is terug te vinden via: http://pressdoc.com/p/000cq3. Hier treft u video- en fotomateriaal aan inclusief een demofilmpje, screendumps e.d. De presentatie van Nick Jue, bestuursvoorzitter ING Nederland, die hij vanmorgen tijdens een gezamenlijke persbijeenkomst met de KNVB gegeven heeft, staat hier ook online.




Ingezonden persbericht