Gemeente Goedereede


NL Doet en luisteren naar lokale muzikanten

NL DOET is de grootste vrijwilligersactie in Nederland. NL DOET zet de vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. In de gemeente Goedereede zijn ook veel vrijwilligers actief. Zij voeren taken uit binnen verenigingen, maatschappelijke organisaties, scholen, zorginstellingen en kerken. Ook dit jaar worden de vrijwilligers uit de gemeente Goedereede in het zonnetje gezet. Op 19 maart is een van de activiteiten een workshop waar lokale muzikanten muziekstukken instuderen die `s middags op vier plaatsen ten gehore worden gebracht.

In uw eigen gemeente luisteren naar lokale muzikanten? Dat kan op 19 maart!

Op zaterdag 19 maart studeert een aantal lokale muzikanten tijdens workshops van docenten muziekstukken in. Deze docenten zijn zelf muzikant in het Fanfarekorps Koninklijke Landmacht `Bereden Wapens'.'s Middags zullen de lokale muzikanten op vier plaatsen de muziekstukken ten gehore zullen brengen. Iedereen is van harte welkom om de uitvoeringen bij te wonen. Kom dus allemaal luisteren op de volgende tijdstippen en locaties:

* 14.00 uur: De Vliedberg in Ouddorp;

* 14.00 uur: Het Torenmuseum in Goedereede;
* 15.00 uur: CBS Eben Haëzer in Goedereede-Havenhoofd;
* 15.00 uur: Het Spectrum in Stellendam.

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Kijk op www.goedereede.nl/verenigingsloket of bel met Hester Geven, John Albrechts of Annemieke het Jonk op (0187) 49 15 00.