Gemeente Heumen

Sluisweg

Op vrijdagavond 18 maart (na 19.00 uur) zal gestart worden met het frezen van de asfaltlaag op de Sluisweg vanaf de Oosterkanaaldijk. Het gedeelte bij de Praxis zal pas na 21.00 uur aangepakt worden. Op zaterdag 19 maart wordt vanaf ca 06.00 uur een deklaag aangebracht op de Bolder, Schutkolk en Meerpaal. Afhankelijk van de voortgang zullen vanaf ca 15.00 uur deze werkzaamheden uitgevoerd worden op de Hofstraat.
Dit betekent dat de Bolder, Schutkolk en Meerpaal op zaterdag 19 maart grotendeels niet toegankelijk zijn voor autoverkeer. Dit geldt voor verkeer vanaf de Sluisweg én vanaf de Hoogenhofseweg (zandpad). Na 15.00 uur is de Hofstraat gedurende een aantal uren niet toegankelijk voor autoverkeer. Op zondag 20 maart wordt de deklaag op de Steiger en op de Sluisweg aangebracht en derhalve is autoverkeer op de Steiger en Sluisweg die dag niet mogelijk.
Vrijdagavond en zondag zijn de bedrijven aan de Bolder, Meerpaal en Schutkolk wel bereikbaar via de Hoogenhofseweg. Dit zal door middel van een omleiding worden aangegeven.
Voordat de deklaag wordt aangebracht wordt eerst een kleeflaag op de asfaltlagen gebracht. Vermijd het rijden over de kleeflaag ten einde schade aan wegdek en auto te voorkomen.

De bedrijven blijven ook nu te allen tijde bereikbaar per fiets en te voet.