Gemeente Zwijndrecht


19 maart 2011: Open Dag van de Zorg

Bent u altijd al nieuwsgierig geweest naar wat er nu gebeurt achter de deuren van een verpleeg- of verzorgingshuis? Op zaterdag 19 maart 2011 hebt u de kans om een kijkje achter de schermen te krijgen op de locaties van de Swinhove Groep. Op de locaties Swinhove, De Linkdonk, De Lichtkring en De IJsvogel zijn de deuren geopend van 11.00 uur tot 15.00 uur.

Tijdens de Open Dag is er op de verschillende locaties van alles te doen. Van informatie over de nieuwbouwprojecten tot een echte rolstoelrace en het lopen van een parcours met verschillende ondergronden. Ook aan de kinderen is gedacht. Bewoners van de locaties gaan voorlezen, er is een kleurhoek en op alle locaties wordt een speurtocht gehouden.

Daarnaast is er veel informatie over alle producten en woonzorgvormen van de Swinhove Groep. Voor wie wil weten hoe het is om te werken in de zorg organiseren we een informatiemarkt. Alle leeftijden en opleidingsniveaus komen aan bod en er is informatie over het vrijwilligerswerk.

Kijk voor het programma met de tijden van de verschillende informatiesessies op de website van de Swinhove Groep: www.swinhovegroep.nl.