Politie Brabant-Noord

Ingevorderde rijbewijzen

Regio, 19-03-2011

Oss - Vrijdagavond omstreeks 20.00 uur is een 48-jarige Ossenaar aangehouden op de Joannes Zwijsenlaan voor rijden onder invloed op een snorfiets. De man had zoveel gedronken, dat hij een rijverbod van 24 uur kreeg opgelegd en zijn rijbewijs ingevorderd werd. De man is na verhoor heengezonden.

Heesch - Zaterdag net na middernacht is het rijbewijs van een 50-jarige man uit Heesch ingevorderd wegens rijden onder invloed op de Nistelrodeseweg. De man kreeg na verhoor tevens een rijverbod en proces-verbaal mee.

Boxtel - Zaterdag omstreeks 01.30 uur is een 26-jarige man uit Grave aangehouden op de Molenwijkseweg voor het rijden op een motor onder invloed, zonder helm en zonder geldig rijbewijs. De man had net teveel gedronken. Na verhoor is de man met enkele proces-verbalen heengezonden.

's-Hertogenbosch - Zaterdag omstreeks 04.20 is het rijbewijs van een 21-jarige Bossche vrouw ingevorderd wegens rijden onder invloed op de Oude Dieze. De beginnend bestuurster had vijf keer teveel gedronken. De vrouw kreeg na verhoor tevens een rijverbod en proces-verbaal mee.

's-Hertogenbosch - Zaterdag omstreeks 04.00 is het bromfietsrijbewijs van een 17-jarige man uit Hedel ingevorderd wegens rijden onder invloed op de Nieuwstraat. De man had vijf keer teveel gedronken. Hij kreeg na verhoor tevens een rijverbod en proces-verbaal mee.

Uden - Zaterdag omstreeks 03.30 is het rijbewijs van een 22-jarige inwoner van Loosbroek ingevorderd wegens rijden onder invloed op de Leeuweriksweg. De beginnend bestuurder had vier keer teveel gedronken. De man kreeg na verhoor tevens een rijverbod en proces-verbaal mee.