Thuiszorgorganisatie Evita Zorg maakt korte film


Een intieme blik achter de voordeur van de thuiszorg

Den Haag, 20110318 -- Op zaterdag 19 maart 2011 is de landelijke open dag van de zorg. Ook Thuiszorgorganisatie Evita Zorg opent die dag haar deuren voor het publiek. Een Open Dag in de thuiszorg zou kunnen betekenen dat iedereen die thuiszorg ontvangt zijn voordeur open zet voor publiek. Dat ligt natuurlijk wat lastig. Hoe geef je nu toch een goed beeld van het werk in de thuiszorg? Evita Zorg heeft een goede oplossing gevonden en maakte opnames bij cliënten thuis.

Directeur van Evita Zorg Natalie Bommeljé:  "We hebben een professionele filmploeg ingeschakeld die tijdens de zorgverlening bij cliënten thuis mooie opnames heeft gemaakt. Kortom een intieme blik achter de voordeur. Daarnaast vertellen medewerkers in deze film meer over hun beroep en het volgen van opleidingen binnen de thuiszorg. Op deze manier kan iedereen een indruk krijgen van onze dienstverlening en het mooie thuiszorgvak ervaren." 

Het resultaat is voor het eerst te bewonderen tijdens de Open Dag van de Zorg op 19 maart in het kantoor van Evita Zorg.

Evita Zorg is tijdens de landelijke open dag van de zorg geopend van 10.00-16.00 uur.





ZW Haaglanden