Ingezonden persbericht


Afdeling Communicatie
Hilversum, 15-03-2011

Televisie
DE BESTE ZANGERS VAN NEDERLAND
Uitzending vanaf zaterdag 19 maart
Nederland 1 - 20.30 uur

NIEUW SEIZOEN BESTE ZANGERS VAN NEDERLAND

Vanaf zaterdag 19 maart krijgt het populaire TROS-programma DE BESTE ZANGERS VAN NEDERLAND een vaste plek op Nederland 1. De muzikale strijd gaat dit seizoen bovendien tussen zangers èn zangeressen.

In acht afleveringen laten Anita Meyer, Glennis Grace, Do, Xander de Buisonjé, Lange Frans, George Baker, Wolter Kroes en Peter Koelewijn zich van hun meest muzikale kant zien. Elke week zingen ze elkaars repertoire en kiest 'de hoofdgast' zijn of haar ideale vervanger. Hij of zij bepaalt wie welk nummer zingt en beoordeelt zijn/haar muzikale collega's. Dit alles wel met een grote knipoog. Middels de' Kop van Jut' wijst de hoofdgast de winnaar aan.

In de eerste aflevering is Peter Koelewijn de hoofdgast. Wie wordt zijn ideale 'vervanger? Aan het eind van de reeks weten we wie de beste zanger óf zangeres van Nederland is.

De artiesten vertoeven een week lang op een landgoed in Zuid-Frankrijk.

In afleveringen van ruim een uur zien we niet alleen de strijd om de titel, dit jaar kan de kijker ook meegenieten van de gezelligheid en de 'strijd' achter de schermen.

En ook Victor Reinier is weer van de partij in zijn rol als presentator. Aan hem de uitdaging om DE BESTE ZANGERS VAN NEDERLAND in toom te houden én tot grote hoogten te brengen.

Voor meer informatie: www.tros.nl/bestezangers