ICT~Office, branchevereniging IT-, Telecom- en Officebedrijven


Wilt u deelnemen aan een economische missie naar Turkije?

9 feb 2011 om 16:55

NL EVD Internationaal organiseert van 20 tot en met 25 maart 2011 een economische missie naar Turkije. De focus van de missie ligt op de sectoren water, (duurzame) energie, infrastructuur, milieu & afvalverwerking, automotive, maritiem en agro (in het bijzonder foodprocessing, melkveehouderij en de export van vlees en vee). Bedrijven uit andere sectoren zijn echter ook welkom.

De missie is voor Nederlandse ondernemers een unieke gelegenheid om kennis en ervaringen uit te wisselen met hun Turkse collega's. Er is uitgebreid gelegenheid voor matchmaking en individuele gesprekken met potentiële Turkse counterparts. Door de georganiseerde individuele matchmaking hoeft u niet zelf op zoek naar potentiële zakenpartners.

Gedurende de reis vinden ook collectieve activiteiten plaats, waarbij de deelnemers geïnformeerd worden over de ontwikkelingen van de Turkse markt. Verder staan een rondetafelbijeenkomst over innovatie, een energieseminar en een seminar voor de zuivelsector op het programma. Tijdens officiële recepties en diners bestaat de mogelijkheid bestaande relaties te ontmoeten en nieuwe contacten te leggen. De missie staat onder leiding van de heer Chris Buijink (secretaris-generaal van het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw & Innovatie). Tijdens de reis zullen de steden Ankara, Istanbul en Izmir worden bezocht.

U kunt zich op de website www.agentschapnl.nl/missies/turkije aanmelden voor deze missie. De kosten bedragen 950 euro per bedrijf. Reis- en verblijfkosten, alsmede individuele kosten voor tolken en vervoer in het kader van individuele matchmaking zijn voor eigen rekening.

Voor meer informatie kunt u terecht bij NL EVD Internationaal, Unit evenementen op 088 602 8399 of missies@info.agentschapnl.nl