Gemeente Almere

Almeerse talenten verzorgen koffieconcert

14-03-2011

Op zondag 20 maart a.s. om 12.00 uur organiseert Stad & Natuur Almere een koffieconcert op Stadslandgoed de Kemphaan. Vijf jonge Almeerse talenten uit de Talentenklas Muziek Citymall 036 van Kunstencentrum `de Kunstlinie', verzorgen een gevarieerd programma. Op dit koffieconcert spelen Fabian Vos (trombone), Myrthe van Steenwijk, Saartje van Reenen (viool) en Wessel van Einden (cello).

Het concert vindt plaats in het gebouw van Stad & Natuur op Stadslandgoed de Kemphaan, waar natuur en cultuur centraal staan. De toegang is EUR 5,- p.p. incl. koffie. Kinderen, CJP, 65+ en vrienden van het KMFA betalen EUR 3,- p.p.
Meer info? Kijk op www.kemphaan.nl

Talentenklas `Stadshart Almere'

Het Kunstencentrum `de Kunstlinie' beschikt al enige jaren over een streng geselecteerde en gesponsorde talentenklas. Vijftien leerlingen uit deze klas worden voorbereid op een hoofdvakstudie aan een van de conservatoria in Nederland en ook begeleid naar het concertpodium. In de afgelopen jaren zijn al diverse leerlingen doorgestroomd naar het conservatorium.

Locatie

In de Waterzaal van het gebouw Stad & Natuur met prachtige akoestiek en uitzicht over het Stadslandgoed de Kemphaan. Adres: Kemphaanstraat 1, 1358 AE Almere.

Reserveren

U kunt kaarten online reserveren via www.kemphaan.nl. De kaarten liggen dan vanaf 11.30 uur tot een kwartier voor aanvang voor u klaar bij de kassa. Losse verkoop aan de deur begint om 11.45 uur. Wilt u echter verzekerd zijn van een plaats, dan raden wij u aan vooraf te reserveren in verband met de grote belangstelling en het beperkte aantal stoelen in de Waterzaal.

Zo komt u op het Stadslandgoed de Kemphaan

Met de auto neemt u op de A27 afslag 26 richting Almere Stad. U rijdt dan al op de Waterlandseweg, rechtdoor rijden totdat u rechtsaf het bord naar Stadslandgoed de Kemphaan ziet. Vanaf de A6 afrit 5 richting Utrecht, eerste afslag links.
Kijk op www.kemphaan.nl voor de complete routebeschrijving ook per fiets.