Politie Rotterdam Rijnmond

Overvallers pizzeria Spijkenisse in TV Veilig

Datum publicatie: 21-03-2011 09:43

Op woensdag 23 februari 2011, rond 22.20 uur `s avonds werd een gewapende overval gepleegd op een filiaal van de New York Pizza, gevestigd aan het Sterrenhof te Spijkenisse.

Een medewerker was aan het schoonmaken toen de twee verdachten de pizzeria binnenkwamen. Een van de twee liep direct naar de toonbank en eiste geld onder bedreiging van een mes. De tweede verdachte bleef bij de deuropening op de uitkijk staan. Hij was in het bezit van een vuurwapen. Met vijftig euro verlieten de twee verdachten de pizzeria.

Signalement
De man met het mes is een lichtgetinte man van ongeveer 1.75 meter, hij heeft een gezet postuur en is ongeveer 20 jaar oud. Hij droeg een donkere spijkerbroek, zwarte schoenen en een dof leren jack. Hij had een capuchon over zijn hoofd en een zwart/groene wollen sjaal voor zijn mond waardoor zijn haar niet zichtbaar was. Ook had hij een boodschappentasje bij zich, vermoedelijk van Albert Heijn.

De man met het vuurwapen is een man van ongeveer 1.80/1.85 meter, en heeft een normaal postuur. Hij droeg een donkere broek en een zwarte stoffen jas. Vermoedelijk droeg hij een zwarte pruik met lang haar tot aan zijn schouders waardoor zijn gezicht werd bedekt.

Informatie gevraagd
De politie is op zoek naar de daders van deze overval. Op dinsdag 22 maart worden beelden van de overvallers in TV Veilig op RTV Rijnmond getoond.

Een ieder die informatie heeft die van belang kan zijn voor het onderzoek, kan contact opnemen met het Regionaal Team Overvallen via het algemene telefoonnummer 0900-8844, of, als u anoniem wilt blijven via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.