Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Hilversum, 21-03-2011

AVRO OPSPORING VERZOCHT DINSDAG 22 MAART

Dinsdag 22 maart wordt AVRO Opsporing Verzocht om 21.50 uur uitgezonden. In deze uitzending op Nederland 1 besteden Sipke Jan Bousema en Anniko van Santen, onder voorbehoud van wijzigingen, aandacht aan onderstaande onderwerpen.

Deurne: Poging doodslag

Vrijdag 14 januari, iets na 16.00 uur, meent een politieman in zijn vrije tijd twee zakkenrollers te zien. Hij slaat alarm bij collega's en dit kost hem bijna zijn leven.

Rotterdam: Inbraak Bijenkorf

Door verschillende media werd het al bestempeld als 'Ocean's Eleven' in Rotterdam: de inbraak in de Bijenkorf aan de Coolsingel. Daar werd door twee mannen op maandag 28 februari, rond 03.45 uur, voor tonnen buitgemaakt bij het filiaal van de Diamond Point.

Sittard: Gewapende overval juwelier
Zowel woensdag 9 februari (rond 09.15 uur) als vrijdag 18 maart (rond 11.00 uur) is juwelier Henri Stijnen op de Limbrichterstraat in Sittard overvallen.

Utrecht: Gewapende overvallen
In Utrecht zijn in één maand tijd zeker vier overvallen gepleegd op horecabedrijven en een bakkerij door mogelijk de zelfde dader. De overvallen bedrijven liggen dichtbij elkaar in de omgeving van het Griftpark.

Opsporing Verzocht, dinsdag 22 maart om 21.50 uur bij de AVRO op Nederland 1. Op woensdag 23 maart wordt het programma nogmaals uitgezonden om 11.10 uur op Nederland 2.

---