Politie Hollands Midden

Leiden - Leiden West staat voor u klaar!

Leiden, 22-03-2011 o Sinds kort houden de wijkagenten in Leiden West een spreekuur voor alle bewoners van deze wijk. U kunt tijdens het spreekuur praten met de wijkagent over wijkgerelateerde problemen. De wijkagent is er voor de aanpak van structurele problemen. Vooraf een afspraak maken is niet nodig.

De bewoners van de Stevenshof kunnen elke dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur terecht bij Ina Boudier-Bakkerplein 1 in Leiden (voormalig politiebureau) voor het inloopspreekuur. De bewoners van de Transvaalbuurt, de Hoge, Lage Mors en de Leeuwenhoek kunnen elke donderdag van 13.00 tot 15.00 uur terecht bij de Lage Morsweg 18 (Servicecentrum Libertas).

Arthur van der Linden Leon Luyten is wijkagent in de Stevenshof. Leon: Het is mijn doel om samen met mijn partners de wijk veilig en leefbaar te houden, zodat de inwoners zich veilig voelen. Om dat te bereiken moet je als wijkagent weten wat er speelt en zo veel mogelijk informatie verzamelen.

Leon Luijten Arthur van der Linden is wijkagent in de Leeuwenhoek. Arthur: Twee punten staan hoog op mijn agenda: zorgen voor veiligheid, maar ook het werken aan de toekomst van de Leeuwenhoek.

De rol van wijkagent in de Mors en Transvaal zal worden waargenomen door Mark Vermeulen en Richard van Duijvenbode.

Wanneer u contact wilt met een van de wijkagenten, bel dan het algemene informatienummer van de politie: 0900-8844 (lokaal tarief). Of kijk op www.politie.nl/Hollands-Midden, onder uw wijk.

Aangifte doen? Bel eerst 0900 8844! Tijdens het spreekuur kan u geen aangifte doen. Er zijn verschillende andere mogelijkheden. * via internet: www.politie.nl/aangifte; * telefonisch: via het nummer 0900 8844; * op het politiebureau (ook na een telefonische afspraak).

Welke manier van aangifte doen het beste bij uw situatie past, hangt af van een aantal dingen, bijvoorbeeld of de dader bekend is, of dat er geweld gebruikt is. Uiteraard speelt ook uw persoonlijke voorkeur mee. Neem in alle gevallen eerst contact op met de politie via 0900 8844 (lokaal tarief), zodat wij u beter van dienst kunnen zijn.