Ingezonden persbericht


Persbericht
Hellendoorn, 22 maart 2011

Knikkers en stickers verdienen in Avonturenpark Hellendoorn tijdens SPELLENDOORN

Sportstapelen, een rebus oplossen, woordspellen spelen, vragen beantwoorden en puzzels oplossen. Kinderen kunnen in april, mei en juni eindeloos veel plezier beleven met allemaal verschillende spelletjes tijdens Spellendoorn. Vanaf 22 april kan iedereen die Avonturenpark Hellendoorn bezoekt op jacht gaan naar 1 van de 10 'zilveren' knikkers die verstopt zijn tussen alle andere knikkers. Met deze zilveren knikker strijden kinderen in een spannende finale op 2 juli om de unieke hoofdprijs: maar liefst 100 VIP-kaarten voor Avonturenpark Hellendoorn ter waarde van 2750 euro!

Alle kinderen ontvangen in de maanden april, mei en juni bij binnenkomst in het park een gratis sticker verzamelboekje. Voor iedere goede oplossing van een spel ontvangen de kinderen een gratis sticker voor in het verzamelboek. Daarnaast krijgen ze voor ieder goed antwoord ook een gratis knikker. Tussen al deze knikkers heeft Avonturenpark Hellendoorn 10 zilverkleurige knikkers verstopt. De zilverkleurige knikkers staan symbool voor een plek in de spannende finale op zaterdag 2 juli, waar de strijd om de hoofdprijs zal losbarsten: 100 VIP-kaarten voor Avonturenpark Hellendoorn. Hiermee kan de winnaar 100 vriendjes, vriendinnetjes, familieleden of zelfs de schoolklas uitnodigen om gratis naar het park te gaan in 2011!

Avonturenpark Hellendoorn viert dit jaar het 75-jarig jubileum, dus mag een speciaal '75 jaar spel' niet ontbreken. In het park staan 7 borden met oude foto's en over een van deze borden wordt een vraag gesteld. Natuurlijk zijn er nog veel meer spelletjes te spelen. Hou je van spelletjes? Kom dan in april, mei of juni naar Avonturenpark Hellendoorn!

Sportstapelen
Sportstapelen is een behendigheidsspel, waarbij je zo snel mogelijk bekers op en af moet stapelen in een bepaalde volgorde. Sportstapelen wordt op scholen in het buitenland actief ingezet om de motoriek, coördinatie en concentratie van kinderen te verbeteren. Tijdens Spellendoorn kunnen bezoekers kennismaken met sportstapelen. Er worden gratis workshops gegeven, zodat jong en oud dit verslavende spel kunnen leren. Kijk voor meer informatie op www.stapelgekte.nl.

www.avonturenpark.nl

Praktische informatie Avonturenpark Hellendoorn:
Avonturenpark Hellendoorn is geopend van 22 april t/m 30 oktober 2011 van 10:00 tot 17:00, 18:00, 21:00 of 22:00 uur. De entreeprijs bedraagt ¤ 20,50 en kinderen t/m twee jaar mogen gratis naar binnen. Een Seizoen Pas voor Avonturenpark Hellendoorn kost ¤ 49,50 per persoon. In voor- en naseizoen is het park gedurende enkele weekdagen gesloten. Kijk voor alle prijzen en openingstijden op www.hellendoorn.nu.



Ingezonden persbericht