Agentschap NL


Congres `Warmte in de Industrie'

Agentschap NL organiseert 23 maart het congres `Warmte in de Industrie', dat plaats vindt in Media Plaza (Jaarbeurs) in Utrecht.

Warmte is een bepalende factor in de industriële energiehuishouding en speelt daarmee een belangrijke rol in kostenefficiënte en duurzame productie. Tot zover niets nieuws. Maar wellicht bent u benieuwd naar nieuwe ideeën over hoe u uw warmtevraag verder reduceert? Of naar mogelijkheden om warmte met uw omgeving uit te wisselen of duurzaam te produceren? Of misschien wilt u weten wat overheid en bedrijfsleven voor elkaar kunnen betekenen? Kom dan op woensdag 23 maart naar het congres `Warmte in de Industrie'. Het programma gaat om 9.45 uur van start; de afsluitende borrel eindigt om 17.30 uur.

Iets voor u?
Het congres richt zich op het warmtegebruik in de industrie. Het programma biedt veel variatie en is interessant voor onder meer managers, energiecoördinatoren, technologen en researchers van industriële bedrijven, overheden, adviesbureau's en kennisinstellingen.

Het programma
Na een plenaire opening over het belang van efficiënt, duurzaam en rendabel warmtegebruik kunt u kiezen uit verschillende parallelsessies. Daarin komen industriële praktijkcases over de verlaging van de warmtevraag aan bod, gaan we in op duurzame warmteproductie, warmte-uitwisseling met de omgeving en efficiënte productie van fossiele warmte. Of kiest u liever voor een sessie over financiering? Ook die ontbreekt niet in het programma. Steeds plaatsen we de case in een bredere context waardoor u kunt bepalen of en hoe uw bedrijf of organisatie er zijn voordeel mee kan doen.

Interactieve opzet
Om u in staat te stellen zoveel mogelijk uit het volle programma te halen, hebben we dit zo interactief mogelijk opgezet. Tijdens de parallelsessies nodigen we u uit naar hartenlust mee te denken, te discussiëren en uw ervaringen te delen. Op de kennismarkt zijn de gehele dag posterpresentaties te bekijken en kunt u in gesprek gaan met de ontwikkelaars van warmtegerelateerde innovaties. Maar u kunt bijvoorbeeld ook een warmtekaart van de omgeving van uw bedrijf laten afdrukken. En programma-adviseurs van Agentschap NL bespreken graag met u wat zij voor uw bedrijf of project kunnen betekenen.

Meer informatie en aanmelden
Meer informatie over het congres vindt u op
www.agentschapnl.nl/warmteindeindustrie. Begin februari is meer bekend over de sprekers en de specifieke invulling van het programma. U kunt zich dan ook online aanmelden.