Gemeente Purmerend

Start Lekker Logeren


01 maart 2011

Bijeenkomst voor (startende) ondernemers in Laag Holland met plannen voor logies - Lekker logeren is een project van diverse organisaties en gemeenten om kleinschalige overnachtingsmogelijkheden in Laag Holland te stimuleren. Er is in de regio duidelijk behoefte aan kleinschalige maar kwalitatief hoogwaardige accommodaties. Ondernemers die plannen hebben voor een Bed & Breakfast, klein hotel, camping of andere overnachtingsmogelijkheid zijn welkom op de startbijeenkomst.

Het startschot van Lekker Logeren wordt gegeven op een informatiebijeenkomst op woensdag 23 maart in Hotel Volendam in Katwoude vanaf 19.30 uur. Aanmelden voor deze gratis bijeenkomst kan via het inschrijfformulier en op www.waterland.nl en www.nhn.nl.

Centrale vraag op deze avond is: wat hebben startende en bestaande ondernemers in Laag Holland nodig om meer kleinschalige overnachtingen mogelijk te maken? Er worden dit voorjaar workshops georganiseerd die ingaan op onderwerpen als: hoe ziet de bezoeker van dit type logies eruit, hoe optimaliseer je het businessplan, hoe stimuleer je gastheerschap en hoe werkt wet- en regelgeving. Ook biedt het een kijkje in de keuken van collega-ondernemers.