Gemeente Maastricht

Vrijwilligersprijzen 2011 uitgereikt

Burgemeester Hoes heeft op zaterdag 19 maart in het Stadhuis van Maastricht de Vrijwilligersprijzen 2011 uitgereikt in vijf verschillende categorieën. Tijdens deze feestelijke bijeenkomst werd op positieve wijze aandacht geschonken aan vrijwilligerswerk in Maastricht.

21 maart 2011

De prijswinnaars zijn:

Categorie 'man': Will Lardenoije
Vooral de lange lijst aan uiteenlopende vrijwilligersactiviteiten van de heer Lardenoije was voor de jury doorslaggevend in hun beslissing.

Categorie 'vrouw': Bert Guldentops-Breukers
Zij is inmiddels 80 jaar en al 25 jaar vrijwilliger bij het AZM. Dit vond de jury zo uniek dat zij dit jaar zeker de prijs verdient.

Categorie 'junior': Roosje Lubrecht
Uit 56 aanmeldingen en drie genomineerden is zij door de jury gekozen als winnares, omdat zij zich al sinds haar dertiende inzet voor het Vertelfestival.

Categorie 'organisatie': Stichting Jeugdwerk de Maaskluivers Het enthousiasme en plezier waarmee de stichting zich sterk maakt voor de jeugd in Borgharen werkt volgens de jury zeer inspirerend en aanstekelijk.

Categorie 'bedrijf': BrandBeveiliging Maastricht B.V. Vanwege de bijzondere, onvoorwaardelijke ondersteuning aan een aantal deelverenigingen van Harmonie St. Petrus & Paulus zag de jury genoeg redenen om dit bedrijf de Vrijwilligersprijs-bedrijf toe te kennen.

Voor een foto-impressie van de feestelijke bijeenkomst van 19 maart, kunt u terecht op de website www.maastrichtdoet.com