Deelgemeente IJsselmonde Rotterdam

Kunstzinnig idee?

Doe mee met de Stampij Cultuurprijs 2011!

Wie een kunstzinnig idee heeft kan ook dit jaar weer meedingen naar de Stampij Cultuurprijs. Zet uw idee op papier en dien het vóór 28 april 2011 in. Wie weet wint u de juryprijs van maximaal 2.000,--!

De deelgemeente heeft destijds de Stampij Cultuurprijs in het leven geroepen om bewoners en kunstenaars te stimuleren samen te werken aan kunstzinnige initiatieven. Deze samenwerking levert volgens de deelgemeente een positieve bijdrage aan een prettiger leefomgeving en een sterkere sociale samenhang in de wijken. De Stampij Cultuurprijs waar iedereen met een leuk idee aan mee kan doen, wordt dit jaar al weer voor het achtste jaar wordt uitgereikt.

Spelregels
Iedereen in IJsselmonde kan meedoen. Er gelden wel wat spelregels:
- u woont of werkt in IJsselmonde;

- uw idee draagt bij aan het versterken van sociale contacten in de wijk of in de deelgemeente en er is sprake van een actieve samenwerking tussen één of meerdere kunstenaars en wijkbewoners;
- uw idee moet binnen één jaar in IJsselmonde worden uitgevoerd;
- u verwerkt uw idee op een aanmeldingsformulier en stuurt dit formulier vóór 28 april 2011 naar de Cultuurscout IJsselmonde.

U kunt het aanmeldingsformulier opvragen bij Sanne Nelissen, Cultuurscout IJsselmonde. Dat kan telefonisch (06 34777131) en via de mail (cultuurscoutijsselmonde@sbaw.nl). Heeft u nog vragen over uw idee, dan zal zij die uiteraard graag beantwoorden.

Een professionele jury zal vervolgens alle inzendingen beoordelen. Op 19 mei wordt de winnaar bekend gemaakt. Deze krijgt een bedrag van maximaal 2.000,-- en kan bij het uitvoeren van het kunstzinnige idee rekenen op steun van de cultuurscout IJsselmonde. Degenen die een idee hebben ingediend krijgen te zijner tijd een uitnodiging voor 19 mei.