Politie Zeeland


---

444-2011 Drie personen aangehouden, Vogelwaarde
Op de Provincialeweg in Vogelwaarde zijn dinsdag om 22.10 uur drie personen uit Terneuzen aangehouden. Het betreffen twee mannen van 25 en 26 jaar en een 27-jarige vrouw, die met z'n drieën in een auto zaten.
Zij werden aangehouden toen bij een controle bleek dat er in de auto 1,8 kilo hennep lag. Bij een onderzoek in de woning van een van hen, in de Begoniastraat in Graauw, werd nog eens 2, 9 kilo hennep aangetroffen. De betrokkenen deden allen afstand van de hennep. Ze zijn in verzekering gesteld en de politie heeft de zaak nog in onderzoek.

445-2011 Doorrijden na ongeval, Oostburg
Dinsdagmiddag rond 16.45 uur is een automobilist tegen de zijgevel van de bibliotheek in Oostburg gereden in de Gobiusstraat. Toen agenten poolshoogte gingen nemen na de melding, troffen zij een auto aan die total loss was en een beschadigde gevel.
De bestuurder had de plaats van het ongeval verlaten zonder zijn identiteit kenbaar te maken. Een getuige is ter plaatse gehoord en er is door de agenten een aangifte opgenomen. De personenauto is weggesleept door een takelbedrijf. De brandweer is ook nog ingeschakeld om olie van het wegdek op te ruimen.
De bestuurder van de personenauto, een 20-jarige man uit Oostburg, heeft zich inmiddels gemeld bij de politie.

446-2011 Politie vraagt getuigen , Goes
Woensdag rond 08.15 uur is een 39-jarige vrouw uit Goes door een hond gebeten.
De vrouw reed op haar fiets over de rotonde M.A. de Ruijterlaan/Piet Heinstraat in haar woonplaats. Over het fietspad liep een niet aangelijnde hond. Door de eigenaresse werd de hond bij de halsband vastgehouden om de fietsster laten passeren.
De hond schoot echter los en beet de fietsster in haar been. De eigenaresse van de hond rende weg zonder de schade te regelen of haar identiteit achter te laten.
Ze was in het bezit van 2 honden, waarvan er 1 niet aangelijnd was.
Het slachtoffer moest zich laten behandelen bij een dokter.
De politie is op zoek naar mensen die getuige waren van dit incident of weten wie de vrouw met de twee honden is.
Ze kunnen bellen met 0900-8844.