Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Hollywood celebrity kapper bezoekt Nederland

Van 23 tot 25 maart zal Juan Juan, de haarstylist van menig celebrity in Hollywood, een bezoek aan Nederland brengen om zijn eigen haarverzorginglijn 'J Beverly Hills' onder de aandacht te brengen. Deze nieuwe luxe verzorgingslijn, welke tot de beste haarverzorgingsproducten ter wereld mag worden gerekend, is recentelijk in Nederland en België op de markt gekomen. Tot de clientèle van de exclusieve Juan Juan haarsalon in Beverly Hills behoren onder andere Kim Basinger, Brad Pitt, Janice Dickinson, John Travolta, Jessica Simpson, Hilary Swank en Robert de Niro. Nu is het dus voor Nederland (en België) mogelijk om dezelfde haarproducten te gebruiken net als deze sterren al een tijd, naar volle tevredenheid, doen.

J Beverly Hills is een elegante, tijdloze haarverzorgings- en styling & finishlijn voor dames en heren. Het unieke aan de producten is dat ze gebaseerd zijn op plantaardige ingrediënten en etherische oliën. Meer dan 30 soorten plant- en bloemextracten en essentiële oliën worden gebruikt in de creatie van exclusieve formules. Alle producten worden zonder parabenen en sulfaten geproduceerd. J Beverly Hills is uitsluitend verkrijgbaar bij de gerenommeerde en professionele kapsalons en behoort tot de meest luxe haarverzorgingsproducten ter wereld. De producten begeven zich in de hogere prijsklasse met de Platinumlijn als het paradepaardje van dit luxueuze merk.

In Nederland werken enkele top kapperszaken er inmiddels al mee. Corné de Kok is 'artistic director' van J Beverly Hills Benelux en eigenaar van een kapperszaak in Tilburg. Hij werkt sinds kort met de J Beverly Hills producten: 'Het grootste voordeel van dit merk is dat het door een kapper gemaakt is en dat merk je. Daarnaast staat Beverly Hills voor glamour, rode lopers en celebrities. Het merk haakt hier absoluut op in door vele bekende gezichten aan dit merk te verbinden. Het uiterlijk van de producten straalt luxe uit. Buiten dat is het een zeer kwalitatief product. Dat hebben mijn klanten inmiddels ook ervaren en die zijn er net zo enthousiast over.'

Over Juan Juan: J Beverly Hills is ontwikkeld door Juan Juan, een alom bekende en gerespecteerde haarstylist in de Amerikaanse entertainmentindustrie en tevens oprichter en eigenaar van de 'Juan Juan Hairsalon' op Rodeo Drive welke een begrip is in Beverly Hills. Hij is het gezicht van dit prachtige merk en de kapper van vele Hollywoodsterren die regelmatig een bezoek brengen aan de salon.

Hij zal van 23 tot 25 maart Nederland en enkele haarsalons bezoeken die met dit merk zijn gaan werken. Tevens is hij in die periode beschikbaar voor interviews en nadere uitleg omtrent dit high end kappersproduct en de sterren die hij van de laatste nieuwe looks voor ziet. Een unieke gelegenheid deze sterrenkapper persoonlijk te spreken.

Over J Beverly Hills: J Beverly Hills bestaat uit de volgende productlijnen:
- Maintenance
Verzorgende shampoos en conditioners speciaal afgestemd op de verschillende haarstructuren en haar- en huidcondities.


- Styling & Finishing
Een compacte styling en finishing lijn bestaande uit producten zoals een gel, hairspray, serum en wax.


- Platinum
Een 'juweel' voor het haar. Platinum bestaat uit drie luxe, intensief verzorgende producten welke het haar optimaal beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf en kleurvervaging. Het resultaat: prachtig, gezond en glanzend haar!


- Men Line
Verzorgings- en stylingproducten speciaal voor de man.