Ingezonden persbericht


Amsterdam, 24 maart 2011

Royal Asscher opent eerste flagship stores in China en tekent een exclusief contract

met Sparkle Roll

Royal Asscher heeft haar eerste stappen in China gezet en opent daar een flagship store, de eerste van minimaal 4 te openen winkels. Royal Asscher heeft hiervoor een zeer exclusief contract met Sparkle Roll Group Limited getekend. Sparkle Roll houdt zich voornamelijk bezig met de distributie van de meest prestigieuze luxe merken in China, zoals Bentley, Rolls Royce, Boucheron, Buccellati en horloges van Richard Mille en DeWitt. De looptijd van deze distributieovereenkomst gaat van start voor een periode van vijf jaar.

Dhr. Ivan Tong, CEO van Sparkle Roll laat weten: "We zijn zeer enthousiast over de mogelijkheid om samen te werken met Royal Asscher. Royal Asscher is één van de meest gerenommeerde en prestigieuze merken in de diamantindustrie. Onlangs verleende Hare Majesteit Koningin Beatrix voor de tweede maal het predikaat 'Koninklijk' wat het bedrijf de komende 25 jaar mag blijven voeren. Royal Asscher heeft een groot Europees erfgoed en exclusieve relaties bestaande uit internationale royalty's en beroemdheden en zijn daarom blij met Royal Asscher die de ontbrekende schakel vormt in ons luxueuze juwelenportfolio en daarmee de gehele lijn verrijkt."

Edward Asscher, President van Royal Asscher, is blij met de samenwerking tussen Sparkle Roll en Royal Asscher. "Dit is een verdere doorbraak in de snel groeiende Aziatische markt. Wij zijn al 40 jaar actief in Japan waar wij 125 winkels bevoorraden. Naast ons bolwerk in de Verenigde Staten en natuurlijk Europa is dit de vierde grote markt voor ons 157 jaar oude familiebedrijf. De expertise van Sparkle Roll in prestigieuze luxe goederen en de bijzondere positie in de sieradenindustrie is een grote aanwinst voor de groei van het merk Royal Asscher en in het bijzonder voor de Royal Asscher Cut en de Royal Asscher Stars of Africa collectie in China." Tot slot wil Dhr. Asscher graag nog toevoegen: "Vanzelfsprekend leven wij erg mee met onze Japanse relaties. De 25 medewerkers van Royal Asscher Japan maken het gelukkig goed."

Over Sparkle Roll Group Limited

Sparkle Roll Group Limited houdt zich voornamelijk bezig met de distributie van prestigieuze luxe goederen in China, zoals luxe automerken en horloges als Bentley, Lamborghini, Rolls-Royce, Richard Mille, DeWitt en Parmigiani; exclusieve distributie wereldwijd van BiTourbillon; partnership en een exclusieve distributieovereenkomst met hoogwaardige merksieraden, zoals Boucheron en Federico Buccellati en een partnership met gerenommeerde Franse wijnen van Duclat Export en distributie van Bordeaux wijnen van gerenommeerde Franse wijnhandelaren van Maison Joanne en Ulysse.

Over Royal Asscher

Royal Asscher werd opgericht in 1854 onder de naam 'de Firma I.J.Asscher'. In 1980 werd het, na de toekenning van het zeldzame voorrecht van een 'Koninklijke' titel door koningin Juliana van Nederland, Royal Asscher. De Asscher familiedynastie heeft een onuitwisbare invloed op de diamantsector. Dit jaar lanceert Royal Asscher een nieuwe verlovingsring collectie en biedt tevens een prachtige Cut Sapphire collectie. Naast deze collectie heeft Royal Asscher de Stars of Africa geïntroduceerd: één van de meest innovatieve en bijzondere collecties in de industrie, waarbij zwevende diamanten verwerkt zijn in het sieraad.

Voor meer informatie zie: www.royalasscher.com


- Einde -



Ingezonden persbericht