Gemeente Echt-Susteren


Kom naar de woonmarkt op 26 maart!

Kom dan op 26 maart naar de huizenmarkt In de gemeente Echt-Susteren! Van 10.00 tot 13.00 uur is het gemeentehuis in Echt voor iedereen die geïnteresseerd is in âde huizenmarktâ geopend. De huizenmarkt is een initiatief van de gemeente en wordt georganiseerd in samenwerking met de lokale makelaardij en financiële dienstverleners. Het doel hiervan is om u te laten zien welke (nieuwe) woonmogelijkheden er zijn in onze gemeente. Daarnaast is het dé ideale plek om informatie te krijgen en adviezen op te doen!

Een totaaloverzicht aan woningen
De in Echt-Susteren gevestigde woningmakelaars zijn deze dag aanwezig om u te informeren over het woningaanbod (nieuwbouw en bestaande bouw) en over wat er in de toekomst aan zit te komen. Dus ook als u nu nog niet aan kopen toe bent, maar in de toekomst wel, ook dan is het de moeite waard om op 26 maart een kijkje te komen nemen.

Vrijblijvend informeren
Op de huizenmarkt treft u, per prijsklasse, het woningaanbod van de deelnemende makelaars aan. De woningen zijn voorzien van een nummering, die overeenkomt met het nummer van de betreffende makelaar. Dus als u een bepaalde woning interessant vindt, dan kunt u gelijk meer informatie vragen bij de stand van de makelaar.

Deskundig advies
Op de huizenmarkt zijn er naast de stands van de lokale makelaars ook diverse banken vertegenwoordigd. Zij vertellen u alles over hypotheken, leningen en subsidies.

De deelnemers
De deelnemers aan de huizenmarkt zijn: Maasstreek Makelaardij, Mulleners Vastgoed, Makelaarshuis Limburg, Vleeshouwers Financieel advies, Jack Frenken Makelaars, Biermans Makelaardij, Peters & Jacobs Makelaars, Rabobank Roermond-Echt, ING, SNS Bank ABN AMRO en Harry Wolfs Makelaardij.

Over Echt-Susteren
Echt-Susteren is een dynamische âscharniergemeenteâ tussen Midden-Limburg en de Westelijke Mijnstreek. Zowel voor de woningbouw als voor het bedrijfsleven gebeurt er veel! Dat komt vooral door de ideale ligging en de perfecte bereikbaarheid (A2/A73). Veel plannen, ook wat betreft nieuwbouw, zijn inmiddels gerealiseerd of liggen op de diverse ontwerptafels. Bij zoveel bedrijvigheid is het de kunst om in een keer alle âwoonmogelijkhedenâ aan het grote publiek te tonen. Op zaterdag 26 maartâ tussen 10.00 en 13.00 uur- bruist de entreehal van het gemeentehuis dan ook van de activiteiten. Graag tot dan!