Ingezonden persbericht


Afdeling Communicatie
Hilversum, 25-03-2011

Radio
TROS KAMERBREED
Uitzending zaterdag 26 maart
Radio 1 - 11.04 uur

ONDERWERPEN TROS KAMERBREED ZATERDAG 26 MAART

In TROS KAMERBREED van zaterdag 26 maart zijn te gast: Henk Jan Ormel, CDA-buitenlandwoordvoerder in de Tweede Kamer, Frans Timmermans (PvdA), ook buitenlandwoordvoerder en Wouter Koolmees, financieel specialist van D66 in de Tweede Kamer.

Nederland maakt deel uit van de gelegenheidscoalitie tegen Khadafi, leider van Libië. Ons land levert vooralsnog F16's, een fregat en een tankvliegtuig. Ook is er nogal wat commotie in de Tweede Kamer ontstaan na een brief van minister Hillen over de mislukte evacuatie-actie van een Nederlander en een Zweedse van twee weken geleden uit Libië. Frans Timmermans (PvdA) en Henk Jan Ormel (CDA) zijn buitenlandwoordvoerders en zij laten hierover hun licht schijnen.

In Brussel werd de afgelopen dagen een EU-top gehouden. Tijdens die top ging het vooral over een reddingsactie van de euro. Welke afspraken zijn er concreet gemaakt en wat gaat dat voor Nederland betekenen? Daarover praten Margriet Vroomans en Kees Boonman ook met Timmermans en Ormel en met Wouter Koolmees, financieel specialist van D66, de partij die verregaande bemoeienis van de Europese Unie niet schuwt. Voor meer informatie: www.troskamerbreed.nl.



Ingezonden persbericht