Telecom bedrijf TRITEL koopt investeerder Greyroad Ventures uit


Alkmaar, 20110328 -- Na ruim drie jaar succesvol te hebben samengewerkt nemen de huidige drie directeuren en mede-eigenaren van Tritel en Greyroad Ventures afscheid van elkaar.

“Tritel heeft bewezen op eigen benen te kunnen staan”,  aldus Hans Sleeuwenhoek, directeur van Greyroad Ventures. Het Telecom bedrijf maakte sinds de oprichting in 2007 een snelle groei door en steeg van een omzet van € 125.000 euro in 2007 naar een omzet van bijna € 3.000.000 in 2010. “Greyroad Ventures heeft ons met haar investering en kennis een kickstart gegeven en dat heeft ons gebracht waar we nu zijn. Met deze positieve resultaten kunnen we nu zelfstandig verder”, geeft Arjen Milhous, een van de drie eigenaren van Tritel aan.

Over Tritel BV

Tritel is gespecialiseerd in het bedenken, leveren en beheren van totaaloplossingen op het gebied van data- en telecommunicatie voor de zakelijke markt. Bij Tritel werken momenteel  24 medewerkers. De driekoppige directie van het bedrijf wordt gevormd door Arjen Milhous, Raymond Looze en Humbert Loth, die hun sporen in de telecom-wereld ruimschoots hebben verdiend. Het bedrijf werd in 2010 beloond met de FD Gouden Gazelle voor snelst groeiende bedrijven van Nederland.

www.Tritel.nl

Over Greyroad Ventures BV

GreyRoad Ventures is de in 2007 opgerichte investeringsmaatschappij van Hans Sleeuwenhoek. GreyRoad Ventures verstrekt risicodragend kapitaal en participeert in innovatieve en marketing/sales intensieve bedrijven, waarbij meerwaarde geleverd wordt door de verstrekking van kapitaal, kennis, ervaring en netwerk.

www.GreyRoad.nl