Ingezonden persbericht


Afdeling Communicatie
Hilversum, 30-03-2011

Televisie
KARAOKE KIDS
Uitzending zondag 3 april
Z@PP - 08.15 uur

KARAOKE KIDS ONTMOET JUSTIN BIEBER

KARAOKE KIDS pakt op zondag 3 april flink uit met een special rondom Justin Bieber, het grootste popidool van dit moment. Hij gaf afgelopen zondag een uitverkocht concert in Ahoy in Rotterdam.

Presentator Tim Douwsma heeft voor een van Justin's grootste fans een verrassing: een ontmoeting met haar held! Lenthe (11) uit Baarn gilt het uit als Tim met een enorme limousine bij haar voor de deur staat. Als ze samen in Rotterdam aankomen, zorgt de limousine voor flinke opschudding bij de duizenden fans.

Lenthes droom komt uit als ze naast Justin mag zitten tijdens de persconferentie en hij haar vragen beantwoord. Maar wat bespreekt ze met hem achter gesloten deuren?

In deze uitzending van KARAOKE KIDS wordt er natuurlijk ook gezongen. En wie kunnen er nu beter de karaokeversie van de grootste Bieber-hits zingen dan de Bieber-fans zelf?!

Tim Douwsma: 'Karaoke Kids is iedere week een feestje om te maken, maar deze uitzending overtreft alles. Het was erg spannend om met een van zijn grootste fans Justin Bieber te ontmoeten. En geweldig om voor Ahoy in ons Karaoke-decor zoveel uitzinnige fans 'Baby' en andere nummers te horen zingen.'