Ingezonden persbericht


Geachte heer/mevrouw,

De regio Brainport Eindhoven is voor het derde achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot één van de zeven slimste regio's - intelligent communities - ter wereld door het Intelligent Community Forum (ICF). Deze denktank stelt dat de uitdaging om welvaart te creëren, steeds meer op het bord van steden en regio's komt te liggen, waarbij de communicatie-infrastructuur cruciaal is. Dit jaar staat het thema 'Health' centraal.

Jurybezoek
Van zondagmiddag 3 april tot woensdagochtend 6 april bezoekt Robert Bell, co-founder en jurylid van het Intelligent Community Forum, onze regio. Wij willen graag van deze gelegenheid gebruikmaken om hem te laten vertellen over de trends die hij wereldwijd terugziet als het gaat om innovatie, gezondheidszorg en ICT. We nodigen u graag uit om daarbij aanwezig te zijn, op dinsdagavond 5 april om 20.00 uur bij ASML in Veldhoven. Aansluitend is er een informeel samenzijn met een hapje en een drankje.

In verband met veiligheidsrichtlijnen dient u zich persoonlijk aan te melden. Wij verzoeken u om te reageren voor 25 maart a.s . Zonder deze aanmelding en zonder geldig legitimatiebewijs kunt u helaas niet worden binnengelaten.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Matty Salimans, sectormanager communicatie, Brainport Development, telefoon 040-7512432

Om u aan of af te melden, klik hier .

Met vriendelijke groet,

Afdeling Communicatie
Brainport Development N.V.
Emmasingel 11
Postbus 2181
5600 CD Eindhoven
T 040 751 24 24
F 040 751 24 99
E communicatie@brainportdevelopment.nl
I www.brainportdevelopment.nl
KvK nr.: 17051095