Gemeente Enkhuizen

Introductieles digitale (natuur)fotografie

Op maandag 4 april om 19.30 uur wordt een introductieavond georganiseerd in MEC De Witte Schuur te Enkhuizen. Deze avond krijgt u een uitleg over en praktijkvoorbeelden uit de cursus die in het najaar zal volgen. De cursus is praktisch gericht en wordt aan het niveau van de deelnemers aangepast. De cursus wordt gegeven door Otte Zijlstra, een zeer ervaren docent, natuurfotograaf en vogelaar.

Het nemen van fotos met een digitale camera is betrekkelijk gemakkelijk, je kunt direct het resultaat bekijken en nog een keer klikken. Maar heb je ook wel eens het gevoel dat die paddenstoel of dat bloemetje beter op de plaat had gekund? Dat er meer uit gehaald kan worden? Of je een pocket-, reflex- of een tussenvorm camera hebt, soms zou je misschien iemand willen vragen hoe het moet. Daarom de cursus digitale (natuur) fotografie. Je maakt niet elke dag een wereldplaat, maar met de richtlijnen die in de cursus aan bod komen moet het mogelijk zijn om veel betere resultaten te halen.

In het najaar start de cursus digitale (natuur)fotografie in MEC De Witte Schuur. Tijdens de introductieavond geeft de heer Zijlstra uitleg over wat men van de cursus kan verwachten. De introductieles kost 5 euro per persoon en wordt bij deelname aan de cursus in mindering gebracht van het cursusgeld. Belangstellenden kunnen zich opgeven bij voorkeur via info@mec-dewitteschuur.nl