Gemeente Pekela


Dikkie Dik op bezoek in Menterwolde, Pekela en Veendam

Van maandag 4 april t/m donderdag 7 april 2011 komt Dikkie Dik op bezoek bij de bibliotheken van Menterwolde, Pekela en Veendam.

De bibliotheken in Menterwolde, Pekela en Veendam, de peuterspeelzalen en kinderdagverblijven in Veendam besteden extra aandacht aan Dikkie Dik. Er is een kleurwedstrijd, de filmpjes worden gedraaid, er wordt voorgelezen en gezongen en⦠Dikkie Dik komt op bezoek!

Dikkie Dik-kleurwedstrijd
Dikkie Dik is de hoofdfiguur uit de populaire boeken van Jet Boeke. En Dikkie Dik is jarig! Het is begin maart 33 jaar geleden dat Dikke Dik voor het eerst op de televisie verscheen. Vanaf maandag 14 maart worden de Dikkie-kleurplaten uitgedeeld in de bibliotheken van Menterwolde, Pekela en Veendam. Je mag jouw kleurplaat tot en met donderdag 31 maart inleveren bij jouw bibliotheek. De winnaars per bibliotheek krijgen uiterlijk 1 april bericht of ze de speciale Dikkie Dik-prijs hebben gewonnen. Doe je ook mee?

Voorlezen en met Dikkie Dik op de foto
Van maandag 4 april t/m donderdag 7 april brengt Dikkie Dik een bezoekje aan alle bibliotheken in Menterwolde, Pekela en Veendam. Er wordt voorgelezen en gezongen en je mag met Dikkie Dik op de foto! Het schema is als volgt:

* Maandag 4 april 15.30 uur : Bibliotheek Nieuwe Pekela
* Maandag 4 april 17.00 uur : Bibliotheek Oude Pekela
* Dinsdag 5 april 15.30 uur : Bibliotheek Meeden
* Dinsdag 5 april 17.00 uur : Bibliotheek Muntendam
* Woensdag 6 april 15.30 uur : Bibliotheek Veendam
* Donderdag 7 april 15.30 uur : Bibliotheek Noordbroek
* Donderdag 7 april 17.00 uur : Bibliotheek Zuidbroek Â