Gemeente Dirksland


Algehele afsluiting Korteweegje in verband met aanleg rotonde

Op 4 april aanstaande start de gemeente Dirksland met de aanleg van een rotonde op de kruising Korteweegje / Schelpenpad / Boomvliet. Later kan vanuit het plan Spuikolk op deze rotonde worden aangesloten.

De voorbereidende werkzaamheden voor de aanleg van de rotonde zijn gestart, momenteel worden door diverse bedrijven de kabels en leidingen omgelegd.

Vier weken afgesloten
Het kruispunt zal vanaf maandag 4 april 2011 voor circa vier weken geheel worden afgesloten. De verwachting is dat de werkzaamheden eind april zijn afgerond, waarna de aannemer (Heijmans) de rotonde kan openstellen voor het verkeer.

Omleidingsroute
Het verkeer voor de kern Dirksland, het ziekenhuis, de C1000 en industrieterrein Nijverheidsweg wordt omgeleid in verband met de werkzaamheden. De bushalte aan het Schelpenpad is tijdens de werkzaamheden niet in gebruik. Men kan in- of uitstappen bij de halte Ziekenhuis aan de Stationsweg.

Vragen?
Dergelijke werkzaamheden brengen altijd overlast en hinder met zich mee. De gemeente Dirksland vraagt uw begrip voor deze tijdelijke situatie.
Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met het taakveld weg- en waterbouw van de gemeente Dirksland, via het algemene telefoonnummer (0187) 60 80 80.Â
Â

Voorbereidende werkzaamheden voor de aanleg van een rotonde.

Â