Gemeente Valkenswaard


Afbouw deel Heiakker/Stakenborgakker

Op maandag 4 april aanstaande begint wegenbouwbedrijf Van Horssen in opdracht van de gemeente Valkenswaard met het definitief inrichten van de toegang van de Heiakker (toegang vanaf zijde Heistraat.) Daarna volgt de afbouw van de omgeving Stakenborgakker ter plaatse van de 6 halfvrijstaande woningen. De werkzaamheden bestaan uit het definitief bestraten van het voetpad, het plaatsen van de openbare verlichting en het openbaar groen. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot en met vrijdag 29 april.

Voor de afbouwwerkzaamheden zijn geen wegafsluiting/omleidingen noodzakelijk. Ter plaatse worden de nodige verkeersmaatregelen getroffen.

Medio 2009 heeft de gemeente in het woningbouwcomplex Hoge Akkers de bodemverontreiniging bij het perceel Heistraat 29 gesaneerd. Direct hierna heeft bouwbedrijf Van Gisbergen 6 halfvrijstaande woningen aan de Stakenborgakker gebouwd. De gemeente bouwt nu het openbaar gebied af van dit deel van het complex Hoge Akkers. De resterende bouwpercelen aan de Heiakker en Stakenborgakker, waar in de toekomst respectievelijk sociale woningbouw en vrije sectorbouw kan komen, zijn nog niet uitgegeven. Op dit moment is nog niet duidelijk op welke termijn dat kan plaatsvinden.

Informatie

De bewoners aan de Heistraat en Stakenborgakker worden persoonlijk per brief geïnformeerd.

Met vragen over de werkzaamheden kunt u terecht bij de heer K. van Gorp van team Beheer Openbare Ruimte van de gemeente Valkenswaard. Hij is telefonisch bereikbaar via nummer 040-2083 634 of per e-mail via gemeente@valkenswaard.nl ter attentie van K. van Gorp, team BOR.


* De Hofnar 15, 5554 DA Valkenswaard, T 040-2083444