Vlaamse Overheid

Antwerpen en Kallo

Onderhoudswerken in tunnels in Antwerpen en Kallo

Vlaamse overheid

maandag 28 maart 2011

Antwerpen: Onderhoudswerken in Frans Tijsmanstunnel

Het Agentschap Wegen en Verkeer voert volgende week onderhoudswerken uit in de Frans Tijsmanstunnel in Antwerpen. In de nacht van maandag 4 april op dinsdag 5 april vinden die plaats in de koker richting Nederland, in de nacht van dinsdag 5 april op woensdag 6 april in de koker richting Gent. Het verkeer geraakt via de andere tunnelkoker langs de werkzaamheden. De periodieke onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd tussen 19 en 5.30 uur.

Antwerpen: Bevrijdingstunnel krijgt onderhoudsbeurt

Het Agentschap Wegen en Verkeer voert volgende week onderhoudswerken uit in de Bevrijdingstunnel in Antwerpen. Dat gebeurt in beide kokers in de nacht van woensdag 6 april op donderdag 7 april. Het verkeer richting Antwerpen of Nederland geraakt naast de tunnel voorbij de onderhoudswerken, automobilisten richting Brussel doen dat via de Jan De Vostunnel richting Boom. De periodieke onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd tussen 21 en 6 uur.

Kallo: Kokers Liefkenshoektunnel nacht afgesloten

Het Agentschap Wegen en Verkeer voert volgende week onderhoudswerken uit in de Liefskenshoektunnel in Antwerpen. In de nacht van donderdag 7 april op vrijdag 8 april vinden die plaats in de koker richting Gent, in de nacht van vrijdag 8 april op zaterdag 9 april in de koker richting Nederland. Het verkeer geraakt telkens via de andere tunnelkoker voorbij de onderhoudswerken. De periodieke onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd tussen 20 en 6 uur.