Gemeente Kampen


-

Gemeente Kampen meet tevredenheid inwoners

29-03-2011

De gemeente Kampen wil graag weten hoe tevreden de inwoners zijn over onze dienstverlening. Daarom houden we elke twee jaar een burgerpeiling. In 2011 vindt de peiling plaats van 4 tot 29 april.

Met de uitkomsten van het onderzoek krijgen we als gemeente kennis over waar in de organisatie kwaliteitsverbetering wenselijk is en kunnen we, waar mogelijk, verbeteringen invoeren.

De burgerpeiling wordt uitgevoerd door TNS NIPO. Zij sturen een willekeurige groep van in totaal 1200 inwoners een brief met de vraag of zij aan de peiling deel willen nemen. In deze brief staan ook de gegevens om de antwoorden via internet in te kunnen vullen. Daarnaast ontvangen zij een schriftelijke vragenlijst, zodat ook inwoners zonder internet aan het onderzoek kunnen deelnemen.

De vragenlijst bevat vragen over de woonomgeving, de voorzieningen, de veiligheid, het gemeentebestuur, de gemeentelijke organisatie en gemeentelijke informatie. De resultaten van de peiling worden medio juni gepubliceerd op de website van de gemeente Kampen, op de gemeentepagina's in De Brug en op www.waarstaatjegemeente.nl.

Wat is Waarstaatjegemeente.nl?
Deze burgerpeiling maakt onderdeel uit van Waarstaatjegemeente.nl. De website toont prestatiecijfers van gemeenten en de oordelen van burgers hierover. Ook worden de prestaties van gemeenten met elkaar vergeleken.

Gemeente Kampen | Burgemeester Berghuisplein 1 | 8261 DD | info@kampen.nl | www.kampen.nl |