Gemeente Maassluis

Praten over verbeteren leefbaarheid in Maassluis-West

De gemeente Maassluis houdt maandag 4 april een gebiedsoverleg in Maassluis West. In dit overleg komen ideeën aan bod die de leefbaarheid van de buurt kunnen verbeteren.

Het overleg is bedoeld voor Maassluizers die wonen in het gebied tussen de Vogelbuurt, Burgemeesterswijk, Steendijkpolder Noord of Steendijkpolder Zuid. Zij zijn van harte welkom om dit gebiedsoverleg West bij te wonen. De bijeenkomst vindt plaats in Wijkgebouw De Flat, Burgemeester Wesselinkstraat 4 van 14.00 tot 16.00 uur.

Ron van Roon, teamleider Publiekscentrum, zal een presentatie geven over het Meldpunt Schoon, Heel en Veilig, nu en in de toekomst. Gebleken is dat voor veel burgers niet helemaal duidelijk is waar het Meldpunt voor dient en wat deze voor hen kan betekenen. Hoe werkt het Meldpunt nu in de praktijk? Wat wil men gaan bereiken? En wat gaat de burger daarvan merken?

Verder wordt in het gebiedsoverleg het dagelijkse beheer van de betrokken partners op elkaar afgestemd. Daarnaast probeert de gemeente zoveel mogelijk bewoners bij de leefbaarheid en veiligheid in de wijk te betrekken en bijzondere leefbaarheidprojecten uit te laten voeren, zowel fysiek als sociaal.