Politie Rotterdam Rijnmond

UITNODIGING: 3D aangifte op politiebureau Molenweg (Rozenburg)

Feijenoord-Ridderster Zuid

Datum publicatie: 30-03-2011 15:22

28584_1.jpg Vanaf maandag 4 april kunnen inwoners van Rozenburg en omgeving driedimensionaal aangifte doen op het politiebureau. Via een 3D-televisiebeeld heeft de aangever toch persoonlijk contact met een politiemedewerker op een andere locatie.

In de afgelopen weken is het politiebureau verbouwd en zo gereed gemaakt voor de introductie van deze 3D-Teleservice.

Burgers die aangifte willen doen bellen met 0900-8844. Daar wordt afgewogen wat voor het gepleegde feit de beste manier van aangifte is: via het internet, telefonisch of aan het politiebureau.

Er wordt vervolgens een afspraak gemaakt. Op een bureau met 3D-teleservice kan dit zeven dagen per week tussen 08.00 en 22.00 uur.

Uitnodiging
Op zaterdag 2 april zijn de inwoners van Rozenburg van harte uitgenodigd om deze nieuwe aangiftemethode van dichtbij te bekijken. Dit kan vanaf 13.00 uur op politiebureau Molenweg in Rozenburg.

Er volgt een presentatie van 3D-Teleservice en daarnaast wordt nagespeeld hoe een aangifte in de praktijk verloopt.

Districtschef van district Zuid, Anja Melis en deelgemeentevoorzitster mevrouw De Sutter geven om 13.30 uur een symbolisch startsein voor 3D
-Teleservice in Rozenburg. Gelijktijdig organiseert de politie een open dag op het politiebureau. U kunt dan kennismaken met verschillende aspecten binnen het politiewerk


Noot voor redacties