Gemeente Breda

Asfalteren Bavelsche Ley en herstraten deel kruispunt Bavelsche Ley - Nieuw Wolfslaar
Op maandag 4 april start de gemeente met het aanbrengen van de definitieve asfaltdeklaag op de Bavelsche Ley en het opnieuw bestraten van een deel van de kruising Bavelsche Ley - Nieuw Wolfslaarlaan. Fietsers kunnen gebruik blijven maken van de route. Autoverkeer wordt waar nodig omgeleid. Zonder tegenslag duren de werkzaamheden één week.

Wat gaat er gebeuren?

De huidige asfaltlaag is de zogenaamde tussenlaag die tijdens het woonrijp maken van Nieuw Wolfslaar is aangebracht. Nu de bouwactiviteiten zo goed als klaar zijn, wordt de definitieve asfalt deklaag aangebracht. Deze laag is fijner van structuur en daardoor ook geluidsarmer.
Op maandag 4 april start de aannemer met de voorbereidingen, zoals frezen delen huidige asfalt en reparaties. Op woensdag 6 april wordt de asfaltlaag aangebracht. Op donderdag 7 april en vrijdag 8 april wordt de kruising met de Nieuw Wolfslaarlaan opnieuw bestraat om een goede aansluiting te krijgen van asfalt op straatwerk.

Wat betekent dit voor u?

Tijdens het asfalteren op 6 april is de Bavelsche Ley afgesloten voor autoverkeer. Dit duurt één dag. Op donderdag 7 april en vrijdag 8 april is de kruising Nieuw Wolfslaarlaan afgesloten.
Verkeer wordt omgeleidt via de Thoornseweg. Van 6 tot en met 8 april is busverkeer over de busbaan van en naar IJpelaar niet mogelijk. Veolia geeft bij de halteplaatsen de gewijzigde route aan.

De gemeente vraagt uw medewerking

Gemeente en aannemer zijn zich bewust van mogelijke overlast en proberen dit tot een minimum te beperken. Wij vragen u om uw auto op 6 april niet aan de Bavelsche Ley te parkeren. Met de aannemer is afgesproken om na de spits te starten, en door te gaan met het werk tot het klaar is.
Het is de bedoeling dat u 's avonds uw auto weer normaal voor de deur kunt parkeren.

Voor meer informatie over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de heer W van den Broek van de Gemeente Breda, telefoon (076) 529 48 23, email wj.van.den.broek@breda.nl.

Vragen aan de gemeente?
Rioolwerkzaamheden Arubastraat en omgeving

In opdracht van de Gemeente Breda is aannemer Voeten en Leppens in uw wijk gestart met vervanging van het hoofdriool door een gescheiden ...
0 reacties
Twitter Facebook Hyves

01Apr

Ontwerpbestemmingsplan Princenhage, Nieuwe Heilaarstraat 2a

Hilva Vastgoed heeft bij de Gemeente Breda een verzoek ingediend voor de bouw van 8 appartementen met commerciële ruimten op de begane grond. Dit ver...
0 reacties
Twitter Facebook Hyves

01Apr