Gemeente Valkenswaard


Woonrijp maken terrein Biestven Borkel, 1e fase.

In de week van 4 april start Heijmans Wegenbouw in opdracht van de gemeente Valkenswaard met het woonrijp maken van het terrein aan het Biestven in Borkel en Schaft. Op deze locatie heeft Woningbelang 10 starterswoningen gerealiseerd. De werkzaamheden zijn naar verwachting eind april gereed.

Uitvoering werkzaamheden

De werkzaamheden bestaan uit het gedeeltelijk herstraten van de bouwstraat en een gedeelte van de bestaande rijbaan van het Biestven. Daarnaast wordt een voetpad aangelegd voor de starterswoningen komen er parkeerplaatsen. Gelijktijdig wordt een aantal nieuwe bomen en bodembedekkers geplant. De bestaande groenvoorziening voor de woningen Biestven 1 en 3 wordt gerenoveerd. Ten slotte wordt de definitieve openbare verlichting geplaatst.

Verkeersmaatregelen

Voor de uitvoering worden geen aparte verkeersmaatregelen genomen. Het herstraten van de rijbaan geschiedt in fases, waarbij de woningen tijdelijk niet of moeilijk bereikbaar zijn.

Meer informatie

Direct omwonenden van het Biestven hebben namens de gemeente een brief ontvangen over de werkzaamheden, de bereikbaarheid van hun pand en de verkeersmaatregelen.

Met eventuele vragen over de werkzaamheden kunt u terecht bij de toezichthouder op het werk, de heer F. Kloor van RA Infra. Hij is telefonisch bereikbaar via nummer (040) 2076163.


* De Hofnar 15, 5554 DA Valkenswaard, T 040-2083444