Politie Utrecht

Persberichten Eemland zuid, 09.40 uur

Utrecht, 04-04-2011

Verlaten plaats ongeval

AMERSFOORT De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding die op dinsdag 29 maart plaatsvond tussen een auto en een voetganger.

Omstreeks 12.45 uur liep een 27-jarige vrouw op de Laan van Hoven, ter hoogte van de Jonkvrouw Foeytweg. Ze liep met haar hondje over het zebrapad en werd daar aangereden door een vrouw in een grijze auto van het merk Smart. Na de aanrijding is de bestuurster van de auto, een blanke vrouw tussen de zestig en de zeventig jaar met grijs kort haar, doorgereden. Het slachtoffer heeft letsel aan haar knie opgelopen en zij moet voor onderzoek naar het ziekenhuis.

Heeft u meer informatie over de vrouw in de grijze Smart, neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Brandstichting

AMERSFOORT Op zondagavond is er brand gesticht bij een bedrijf. De politie is op zoek naar getuigen.

De politie kreeg rond 23.10 uur de melding van een brand bij een bedrijf aan de Astronaut. Toen de agenten ter plaatse kwamen, had de brandweer het brandje al geblust en bleek dat het ging om brandstichting.

De politie is op zoek naar getuigen van de brandstichting. Heeft u meer informatie, neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Verlaten plaats ongeval

AMERSFOORT Op 28 maart vond een aanrijding plaats tussen een auto en een voetganger. De politie zoekt getuigen van dit ongeval.

Rond 15.30 uur liep een 12-jarige jongen uit Amersfoort over de Eline Verestraat in de richting van de Klarissenstraat. Op de kruising van de Eline Verestraat met de Balladelaan, stak de jongen over. Daar werd hij aangereden door de bestuurder van een grijze Audi A6. De bestuurder van de auto reed na de aanrijding door, met de bocht mee de Balladelaan op. De jongen heeft aan de aanrijding een hersenschudding overgehouden en ook is zijn linker knie zwaar gekneusd. Tevens heeft hij een gekneusde heup en een scheur in zijn sleutelbeen opgelopen. De jongen was alleen en is na de aanrijding naar huis gegaan. Enkele dagen later meldde de jongen zich bij de politie.

De politie is op zoek naar de bestuurder van de grijze Audi A6. Getuigen kunnen contact opnemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.