Gemeente Utrechtse Heuvelrug



Campagne `Uit in de Heuvelrug' gaat door!

De gemeenten Baarn, De Bilt, Rhenen, Soest, Utrechtse Heuvelrug, Woudenberg, Wijk bij Duurstede en Zeist geven gezamenlijk de regionale promotie van de Utrechtse Heuvelrug vorm in de jaren 2009-2012.

De provincie Utrecht ondersteunt dit project.

Het promotiebureau Lammers van Toorenburg Promotie (LVTPR) uit Bunnik zet de regio in de komende jaren nationaal op de toeristische kaart. Doel is het verblijfstoerisme te stimuleren. De gemeenten werken in dit project nauw samen met de VVV's, de recreatieondernemers (verenigd in RECRON) en het programmabureau Heel de Heuvelrug.

Vrijdag 1 april ondertekende wethouder Roy Pamboer (coördinerend-wethouder namens de deelnemende gemeenten) de raamovereenkomst met het LVTPR.

Het promotiebureau is druk bezig de website
www.uitindeheuvelrug.nl up-to-date te maken en de toeristische gids vorm te geven. Er komt op korte termijn ook een publieksactie om de spotlights op de regio Utrechtse Heuvelrug te richten.

Fotobijschrift:
Zittend: Wethouder Roy Pamboer, Charly Lammers van Toorenburg (directeur LVTPR). Staand: Stevien Gardenier (Adviseur Vrije Tijd), Noud van den Berg (aanbestedingsbureau MAAZ BV), Marije Perdon, Cas Heuvelmans en Annemiek Driessen(namens Campagneteam Uit in de Heuvelrug).