Gemeente De Marne


Start verkoop zomerzegels in de gemeente De Marne

Om haar projecten voor kwetsbare ouderen te kunnen financieren geeft het Nationaal Ouderenfonds in samenwerking met TNT post ook dit jaar weer zomerpostzegels uit. Dit jaar is het 75 jaar geleden dat de eerste zomerpostzegel uitkwam.

Op maandagmorgen 4 april zijn in het gemeentehuis van De Marne de eerste zegels en wenskaarten verkocht aan burgemeester Koos Wiersma en wethouder Kor Berghuis.

De opbrengst van de verkoop gaat naar het Nationale Ouderenfonds. Een deel is echter bestemd voor ouderenprojecten in de gemeente De Marne. De zomerpostzegels en de kaarten worden op verschillende plaatsen in de gemeente aangeboden.

Het Nationaal Ouderenfonds steunt ouderen in Nederland die het moeilijk hebben met concrete diensten en activiteiten. Het fonds bestrijdt eenzaamheid en armoede onder ouderen. Het streven is dat ouderen onderdeel blijven uitmaken van de samenleving

NB: Op de foto vlnr: weth. Kor Berghuis, burg. Koos Wiersma en de dames Mulder, Geertsema en Halsema van de lokale afdeling van het Ouderenfonds.

Leens, 4 april 2011.