Gemeente Helmond


Nieuw horecabeleidsplan ter inzage

Het voorlopige Horecabeleidsplan Helmond 2011-2015 ligt van 4 april tot 16 mei ter inzage in de Stadswinkel.

Gemeente Helmond is bezig met het opstellen van een nieuw horecabeleidsplan. In dit plan staat het voorgenomen beleid voor commerciële horeca, zoals cafés en restaurants, en paracommerciële horeca, bijvoorbeeld sportkantines en wijkgebouwen. Het voorlopige Horecabeleidsplan Helmond 2011-2015 ligt voor zes weken ter inzage in de Stadswinkel.

Ter inzage

Het concept Horecabeleidsplan, bijbehorende bijlagen en actieplan en een publiekssamenvatting zijn te downloaden via onderstaande link. Ook liggen deze stukken van maandag 4 april tot maandag 16 mei ter inzage in de Stadswinkel (Frans Joseph van Thielpark 1, Helmond). Inzage is alleen mogelijk op afspraak. Een afspraak kan gemaakt worden op via onderstaande link of door te bellen met tel. 14 0492. Belanghebbenden en belangstellenden kunnen tot maandag 16 mei op dit voorlopige plan reageren. Dit kan schriftelijk via e-mail of via de post. Meer informatie hierover vindt u bij het horecabeleid.
* Meer info over het nieuwe horecabeleid

* Afspraak maken

Vervolgstappen

De reacties worden meegenomen in de Nota commentaar en wijzigingen. Deze nota en het voorlopig horecabeleidsplan worden op 20 juni besproken in de raadscommissie Algemene en Bestuurlijke Aangelegenheden (ABA). Op 5 juli besluit de gemeenteraad over het definitieve horecabeleidsplan.