Syntens

Met een frisse blik, een gezonde dosis kennis en vol enthousiasme staan MBO-, HBO- en universitair studenten (meer dan 30.000) uit Food Valley klaar om aan de slag te gaan met resultaatgerichte opdrachten voor het midden â en kleinbedrijf in de food en agrosector. Het Kennisportaal, gelanceerd door de stichting Food Valley, zorgt voor een directe match tussen ondernemer, studenten en onderzoeker(s) in opleiding en begeleidt de opdracht totdat deze is voltooid.

Succesvolle initiatieven zoals Google en Twitter, maar ook dichter bij huis, TomTom en subsidiebureau PNO, zijn allemaal in de studentenkamers ontstaan. Het Kennisportaal biedt bedrijven de mogelijkheid samen te werken met studenten en gebruik te maken van de frisse blik op de opdracht. Dit biedt veelal verrassende en vernieuwende inzichten. Bijkomend voordeel is dat deze samenwerking tegen relatief lage kosten mogelijk is.

Het Kennisportaal is een samenwerking tussen de Aeresgroep, Rijn IJssel, ROC A12, de stichting Food Valley, Van Hall Larenstein en Wageningen Universiteit en wordt financieel mede mogelijk gemaakt door de Provincie Gelderland. Meer informatie vindt u hier.