Politie Rotterdam Rijnmond

Politie zoekt getuigen van bedreiging met vuurwapen

Datum publicatie: 04-04-2011 10:48

SCHIEDAM - Zondagochtend hielden politieagenten een verdachte aan voor bedreiging met een vuurwapen. De man zou kort daarvoor bij een pinautomaat aan de Hoogstraat een andere man hebben bedreigd. De politie is op zoek naar getuigen van dit incident.

Bedreiging met vuurwapen
Surveillerende agenten werden zondagochtend om 02:15 uur op de Hoogstraat aangesproken door een portier van een daar gevestigde horecagelegenheid. De portier vertelde dat zojuist een bedreiging met vuurwapen had plaatsgevonden bij een pinautomaat op de Hoogstraat, nabij de Passage. Een andere politie-eenheid kon korte tijd later op basis van het signalement een verdachte aanhouden. Bij fouillering van de 21-jarige man werd een vuurwapen aangetroffen. Hij is overgebracht naar Bureau Vlaardingen en ingesloten voor nader onderzoek.

Getuigenoproep
Bent u getuige geweest van dit incident, of heeft u andere informatie, neemt u dan contact op met de politie Rotterdam-Rijnmond via 0900-8844 (lokaal tarief). U kunt ook anoniem uw informatie doorgeven via M. (Meld Misdaad Anoniem) op 0800-7000.