Deelgemeente Charlois Rotterdam

Charlois Magazine - lente 2011

Vorige week is het lentenummer van Charlois Magazine huis-aan-huis verspreid in Rotterdam-Charlois. Het is de eerste editie in de nieuwe huisstijl.

Charlois Magazine, lente 2011 Eind vorig jaar heeft het Charloise dagelijks bestuur besloten om met de huisstijl van Rotterdam-Charlois aan te sluiten bij de gemeente Rotterdam. Dit ziet u terug in Charlois Magazine, dat voortaan ook kort maar krachtig- de titel Charlois meekrijg, met als ondertitel: kwartaalmagazine.

Mix van oud en nieuw
Het omslag van dit magazine is voor deze ene keer nog een mix van oud en nieuw. De titel bovenaan is als vanouds; de scheur middenin staat symbool voor de overgang van oud naar nieuw. Want onder deze lijn is de cover aangepast aan de nieuwe huisstijl. Op pagina 3 ziet u hoe de omslag van het magazine-nieuwe-stijl eruit gaat zien. Niet alles is echter anders; in Charlois Magazine leest u, zoals u gewend bent, verhalen over en van Rotterdam-Charlois in al zijn facetten.

U kunt het lentenummer van Charlois Magazine downloaden in pdf (4,04 Mb). Om het Magazine online te kunnen lezen heeft u Adobe Acrobat Reader nodig
Zie het origineel