Politie Gelderland-Zuid

Geld afhandig gemaakt

Nijmegen, 04-04-2011 o In de nacht van zondag op maandag werd bij een 21-jarige Nijmegenaar ter hoogte van de parkeerplaats Marienburg geld afhandig gemaakt. De politie is een onderzoek begonnen en op zoek naar getuigen.

Rond 04.00 uur liep de jongen door de Bloemerstraat. Toen hij een auto passeerde, stapte de bijrijder uit en vroeg de 21-jarige om geld voor benzine. De 21-jarige gaf hieraan geen gehoor en liep verder via de Ziekerstraat en het Koningsplein richting de Mariënburg. Ter hoogte van de parkeerplaats zag hij dat de auto die hij eerder gepasseerd was, hem naderde. De auto kwam uit de richting van de Tweede Walstraat en de Mariënburg. Dezelfde man stapte vervolgens uit de auto en ging heel dicht op het slachtoffer staan. De man deed behoorlijk agressief. De 21-jarige voelde zich hierdoor erg bedreigd en gaf hierop zijn geld af. Daarna liep de man weg in de richting van de auto.

Van de man is het volgende signalement bekend:

* Gemillimeterd, donker haar

* Ongeschoren gezicht

* 1.85m lang

* Tatoeage in zijn nek

* Smal postuur

Van de auto is bekend dat het gaat om een kleine, lichtkleurige auto. Het zou gaan om een ouder type.

Getuigenoproep
De politie is op zoek naar getuigen. Hebt u meer informatie die van belang kan zijn? Neemt u dan contact op met het Overvallenteam op telefoonnummer 0900-8844. Anoniem informatie geven kan ook via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.
(10)

Laatst gewijzigd 04-04-2011 16:00 | © Regio Gelderland-Zuid |