Gemeente Binnenmaas

Struiken vernield in park Mijnsheerenland

04-04-2011

In het park van Mijnsheerenland hebben vandalen schade aangericht aan het openbaar groen. Struiken die onlangs zijn aangeplant zijn ruw uit de grond getrokken en op de grond gegooid. Een groot deel van de uitgetrokken struiken heeft dat niet overleefd. De gemeente zal nu geen nieuwe struiken aanplanten omdat het plantseizoen voorbij is. Dat gebeurt pas in het najaar.

De gemeente - en u dus ook als inwoner - draait op voor de kosten van vernielde gemeentelijke eigendommen, zoals de struiken in het park. Eerder heeft de gemeente Binnenmaas een dader verantwoordelijk kunnen stellen, wij zullen ons best doen om dit ook nu weer voor elkaar te krijgen. Hier hebben wij uw hulp bij nodig.

Heeft u iets gezien? Dan kunt u dit doorgeven zowel bij de gemeente, tel. 078 - 676 4433, als bij de politie, tel. 0900 - 8844. Om schade te kunnen verhalen, heeft de politie namen nodig. Als u iets heeft gezien en u weet geen namen, vraag dan eventueel andere getuigen daarnaar. Let wel: informatie verstrekken kan ook anoniem.